söndag 18 april 2010

omstart

Hejsan!

från och med imorgon ska jag börja på ren kur igen med Cambridgekuren. Det har inte gått bra sedan efter påsk, det har slarvats hit och dit även fast jag körde på kombinerad kur och åt ett mål mat. Jag tog ibland två mål, ibland drack för lite, åt kakor, godis osv. Hamnade i en svacka som varit svår att komma ur.

Jag har veckan efter påsk vart ute och gått en timme nästan varje dag, men förra veckan blev det bara träning på gymmet en dag och inget annat, då jag jobbade tre dagar. Så nu känner jag en ny start väntar mig. Jag känner mig mer laddad nu, jag måste klara detta!
Jag verkar inte gått upp speciellt mycket även fast allt fusk, så jag ligger kvar runt 97 tror jag, kanske 98. så länge det inte är över 104 som jag vägde i början av mars så är jag nöjd.

Imorgon så bär det av till gymmet, sen på eftermiddagen kommer nog en tjejkompis så ska vi ut och gå! Mycket roligare när man har sällskap faktiskt. Sen på tisdag kommer en tjej förbi med hennes lilla bebis så ska vi gå ut och gå samma runda :)

Som alla vet så är det ju aska uppe i luften som förstör för alla flyg, så min konsulent som är i Kina får bli kvar där ett tag till som det ser ut, hoppas mina soppor inte tar slut! Har även slarvat med dom..

Vissa säger att det är svårare att börja från andra gången, men jag har läst andra som klarat ren kur i flera veckor, månader! Så varför kan inte jag? jag får helt enkelt säga ifrån mig fikastunder och kalas och allt sånt roligt.. Tänker på min födelsedag som närmar sig.. fyller 20 år! Jag kan ju inte inte ha något kalas för vänner eller familj. Vi får se hur det blir..

Jag hoppas det går bra för er andra som kämpar!

2 kommentarer:

  1. Klart du klarar ren kur! :) Själv har jag ätit måltidsersättning i 13,5 vecka nu och det går prima :) Tror faktiskt att det till och med kan vara lättare att äta ren kur eftersom man då kommer in i ketonfasen (inte känner hunger) efter några dagar/någon vecka :) I alla fall är det så med Xtravaganzas soppor som jag äter.

    Bra med promenaderna också, de ska ju göra underverk för figuren ;) Håller tummarna för att allt går bra för dig! Peppkram

    SvaraRadera
  2. Svar: Hej hopp! :D Ja visst är det kul att vara fler som kämpar, det är så motiverande att få ta del även av andras resultat :) Kul att du också är intresserad av Xtravaganza! :) Jo visst kostar det en slant, det måste jag erkänna. Dock tycker jag inte att det är direkt dyrt med tanke på allt som ingår, och jag ser det som en investering i mig själv helt enkelt. Det som ingår är: gymkort i toppmodernt o fräscht gym, hälsocoach som man kan kontakta dygnet runt, stöd och hjälp under ett helt år, gruppträffar (ca varannan vecka) där man får motivation av sina "gruppkompisar", möjlighet att delta i olika gruppass med mera... Månadskostnaden är lite olika beroende på var man går, på "mitt" XV (Södertälje) kostar det 800 kr/månad. Utöver detta kostar sopporna (om man väljer att gå på "helfart", dvs bara soppor) 529 kr/vecka, så visst är det mycket pengar... Jag har fördelen med föräldrar som betalar åt mig, annars hade jag aldrig haft råd :P Men om du känner att du verkligen har bestämt dig att du vill gå ner så fungerar Xtravaganzas metod om man följer den, så finns ekonomin kan jag verkligen rekommendera det :)

    7,5 kg är ju jättebra det också!! :D Låt bli fuskandet bara så kommer du nå ditt mål, vi får peppa varandra!! :D Hur mycket vill du gå ner totalt på ett ungefär? :)

    Jo mina vänner stödjer mig, i alla fall de flesta... :P Ärligt talat så bryr jag mig inte heller så mycket om vad de tycker, jag gör det här för mig själv och hittar motivationen i resultaten på vågen/bilder och i hur mycket bättre jag mår rent psykiskt :) Men visst är det en stor fördel då man får positiva kommentarer om att det syns osv. från kompisarna, och att de kanske låter bli att äta godis precis framför näsan på en... ;) Dock gäller det ju inte alla kan jag lova! :P

    Undrar du något om Xtravaganza eller något annat för den delen så är det bara att fråga :) Sköt om dig! Kram Jenny

    SvaraRadera